Onze behandelingen

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een zachte vorm van massage. Wat de naam al aangeeft is het doel van deze massage ontspanning te geven aan de spieren, lichaam en geest. We hebben allemaal tijd nodig om te ontspannen en weer tot rust te komen van de dagelijkse bezigheden. Een ontspanningsmassage biedt hierbij uitkomst. Door met rustige met rustige en vloeiende bewegingen te masseren zorgen wij ervoor dat u weer helemaal ontspannen de praktijk verlaat.

Sportmassage voorbereidend

Deze massage is erop gericht het lichaam in prestatiemodus te zetten. Dit gebeurt door met lichte snelle aanrakingen de huid en spieren op te warmen en beter doorbloed te laten raken. Omdat de spieren voorbereid zijn op een inspanning kunt u beter presteren en heeft u minder kans op blessures. Dit kan niet gezien worden als vervanging van de warming-up, maar kan er wel deel van uitmaken.

Sportmassage herstellend

Sportmassage is een massage die erop gericht is om de spieren beter te laten doorbloeden, en afvalstoffen af te voeren. Dit gebeurt door diepe en rustige technieken toe te passen. De betere doorbloeding zorgt ervoor dat het herstel bevorderd wordt en er minder kans op blessures is. Ook worden hardnekkig stijve spieren en spierknopen soepeler door de verbeterde doorbloeding en diepe werking van deze massage.

Sport taping

Met deze behandeling wordt ervoor gezorgd dat geblesseerde spieren of gewrichten ondersteund worden. Voordat we beginnen met het tapen zal er eerst een uitgebreide intake gehouden worden. Hierdoor krijgen we meer informatie over hoe uw bewegingspatroon eruit ziet en kunnen daaraan de tape aanpassen.

Wij tapen niet met kinesiotape (elastisch). Wij tapen met de ‘normale’ tape, ofwel klassieke tape.