Onze behandelingen

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een zachte vorm van massage. Wat de naam al aangeeft is het doel van deze massage ontspanning te geven aan de spieren, lichaam en geest. We hebben allemaal tijd nodig om te ontspannen en weer tot rust te komen van de dagelijkse bezigheden. Een ontspanningsmassage biedt hierbij uitkomst. Door met rustige met rustige en vloeiende bewegingen te masseren zorgen wij ervoor dat u weer helemaal ontspannen de praktijk verlaat.

Sportmassage voorbereidend

Deze massage behandelingen zijn erop gericht het lichaam in prestatiemodus te zetten. Dit gebeurt door met lichte snelle aanrakingen de huid en spieren op te warmen en beter doorbloed te laten raken. Omdat de spieren voorbereid zijn op een inspanning kunt u beter presteren en heeft u minder kans op blessures. Deze massage is het meest effectief als u binnen 60 minuten na het krijgen van de behandeling begint aan uw activiteit. Zit er meer tijd tussen? Kies dan voor een herstellende sportmassage.

Sportmassage behandelingen

Sportmassage herstellend

Sportmassage is een massage die erop gericht is om de spieren beter te laten doorbloeden, en afvalstoffen af te voeren. Dit gebeurt door diepe en rustige technieken toe te passen. De betere doorbloeding zorgt ervoor dat het herstel bevorderd wordt en er minder kans op blessures is. Ook worden hardnekkig stijve spieren en spierknopen soepeler door de verbeterde doorbloeding en diepe werking van deze massage.

Taping behandelingen

Sport taping

Met deze behandeling wordt ervoor gezorgd dat geblesseerde spieren of gewrichten ondersteund worden. Voordat we beginnen met het tapen zal er eerst een uitgebreide intake gehouden worden. Hierdoor krijgen we meer informatie over uw bewegingspatroon en kunnen daaraan de tape aanpassen.

Wij tapen niet met kinesiotape (elastisch). Wij tapen met de ‘normale’ tape, ofwel klassieke tape.

Stoel
massage

Deze massage behandelingen worden gegeven op een speciaal ontworpen stoel. De massage richt zich vooral op de nek, rug, schouders en armen. Hierbij kunnen alle kledingstukken aangehouden worden omdat er geen olie gebruikt wordt. Door de verschillende knedingen, strijkingen en drukpunten die worden gebruikt tijdens de massage verbetert de doorbloeding en vermindert de spanning van de spieren. Dit zorgt voor klachtvermindering en een betere houding.